Oldal frissítése

HPI Bullet ST Flux RTR

Kiegészítők a termékhez

HPI Bullet ST Flux RTR

RC HPI Bullet ST Flux RTR valóban felturbózott játék kis-, valamint a nagy fiúk. 01:10 Egy nagy realisztikus modell alkalmas arra, hogy a terep. Ő vezetni mindkét tengely és hajtott AC elektromos motor FLUX és várja, így utánozhatatlan sok egy kört. Keresztül kétirányú vezérlő használható tüzelőanyagként, aku 6-7článkovou NiMH vagy LiPo 2-3S.

legfontosabb jellemzői

  • Teljesen összeszerelt modell 1:10 méretarányú
  • Erőteljes brushless motor
  • Kétirányú elektronikus vezérlés hűtő
  • Vízálló szervó
  • A kétcsatornás RC beállított 2,4 Ghz
  • A planetáris különbségek
  • 4 x 4 meghajtó
  • állítható geometria
  • Teljesen felszerelt golyóscsapággyal

Bullet váz készül egy 3mm ötvözet 6061-T6, különbségekről első és a hátsó tengelyek bolygóműves. A modell teljesen felszerelt golyóscsapágy. A kerekek egymástól függetlenül felfüggesztik, és a felfüggesztés a nyolc olaj csappantyúk hosszú löket. Nagy RC doboz kényelmesen befogadja nem csak a vevő, hanem a tápegység. Geometria teljesen állítható az optimális vezetési teljesítményt.

Része a RTR szett teljesen összeszerelt modellt szerelt motor, vezérlő és kétcsatornás rádiórendszer 2.4 GHz. Akkumulátor és töltő nem tartalmazza.

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

méretek:
41,7 × 33,6 × 16 cm
tengelytáv 27,2 cm

Paraméterek

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón

Típus

Méretarány 1:10

Tulajdonságok

Motor típusa Elektromos váltóáramú
Meghajtás Négykerék-meghajtás
Lengéscsillapító Olajos
Tulajdonságok Vízálló

Csomag tartalma

Csomag tartalma Modell

Szín

Szín Narancssárga
Kód:  HRAa8882
Termékszám:  4944258034140

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10