Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Hot Wheels Track Builder Hosszú pálya játékautóval

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hot Wheels Track Builder Hosszú pálya játékautóval

Ha a kis versenyződnek beszerzed a Hot Wheels Track Builder készletet egy hosszú  pálya formájában játékautóval, akkor biztos lehetsz benne, hogy hosszú időre gondoskodtál a szórakozásról. A versenypályát egy pillanat alatt össze lehet állítani, és azonnal készen áll a versenyzésre. Az alkatrészeket úgy készítették, hogy más Hot Wheels készletekkel is használni lehessen őket.

Fő jellemzők

  • A Hot Wheels versenypályával gyermeked rengeteget szórakozhat
  • A pálya 4,5 méternél hosszabb, és alkatrészei könnyen kombinálhatók más Hot Wheels készletekkel
  • Az pálya alkatrészen kívül játékautó is tartozik a csomagba
  • Kiváló minőségű műanyag kivitele hosszú élettartamot biztosít
  • 4 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

Gyermeked élvezni fogja a végtelen szórakozást

Egészítsd ki kis autóversenyződ szobáját a Hot Wheels hosszú versenypályájával, amely csomagolásában egy stílusos játékautó is található. Biztosan hosszú órákig igazán jól elszórakozik vele. A készlet 6 db 23 cm hosszú elemet, 12 darab 3 cm-es elemet és 18 pályaelem csatlakoztatót tartalmaz. Teljes hossza több mint 4,5 méter.

Minőségi műanyag kivitel

A játék kiváló minőségű műanyagból készült, amely gond nélkül ellenáll mindenféle gyermekjátéknak. 4 évesnél idősebb gyermekek számára készült. A pálya alkotóelemeit felhasználva gyermeked nem csak a fantáziája alapján készíthet versenypályákat, hanem  a többi, már meglévő Hot Wheels készletedet is tökéletesen kiegészítik.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól
Kód:  HRAif0583
Termékszám:  0746775346881
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05