Oldal frissítése

Hot Wheels Super Track pályaszett

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hot Wheels Super Track pályaszett

A Hot Wheels Super Track pályaszett tökéletes kiegészítője minden gyerekszobának. A készletben mindenféle kanyart, ugratót, akadályt és egyéb fontos elemet talál ahhoz, hogy összeépíthesse a tökéletes versenypályát. A darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így a pálya könnyen összeállítható. 

Legfontosabb jellemzők

  • Hozzon létre a játékszettel egy tökéletes pályát az autóknak, amelyekkel minden gyermeket órákon át szórakozhat
  • Része mindenféle ugrató, kanyar és kilövő
  • A játék arra ösztönzi gyermekeket, hogy fejlesszék a fantáziájukat és motoros készségeiket
  • A kiváló minőségű műanyag garantálja a hosszú élettartamot
  • 5 évnél idősebb gyerekeknek ajánlott

Órákon át tartó szórakozás

Hot Wheels játékkészlet rengeted összeállítási lehetőséget kínál. Emellett két autó és számos kanyar, ugrató is jár hozzá, amelyek még több szórakozást biztosítanak a versenyek és számtalan mutatvány közben. Minden alkotóelemét úgy tervezték, hogy pontosan illeszkedjenek egymáshoz, így könnyebb összeépíteni versenypályákat. Szintén tartalmaz egy tájékoztatót, amelyben több változat is látható.

Fejlessze gyermeke képzeletét

A játék segíti a gyermeke képzeletének fejlesztését. Kiváló minőségű műanyagból készült, amely biztonságosan ellenáll szinte minden gyermeki bánásmódnak. A kis részei miatt csak 5 évnél idősebb gyerekek számára ajánlott.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 5 éves kortól
Kód:  HRAif0586
Termékszám:  0746775184896

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10