Oldal frissítése

Hot Wheels Speed Hauler kamion

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hot Wheels Speed Hauler kamion

A futurisztikus Speed Hauler nyerges vontató és pótkocsi modellje ideális ajándék lesz minden Hot Wheels játék rajongónak. Rengeteg játszási lehetőséget kínál, a sportautók szállításától egészen a versenypályás mutatványokig. A teherautó a pótkocsijával mindig készen áll, hogy elvigyen egy sportkocsit. Az autót a lehajtható rámpán tudod bepakolni a pótkocsiba. A Speed Haulerteherautó tökéletes választás minden ifjú autóverseny rajongónak. A játék három éves kortól ajánlott. A jelen pillanatban nem lehet konkrét színkombinációt kiválasztani. A teherautó az aktuális raktáron levő kínálatból lesz elküldve.

A Hot Wheels Speed Hauler teherautó legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes ajándék a  Hot Wheels autók és teherautók kedvelőinek és gyűjtőinek
  • A Speed Hauler kamiont sportautók szállítására tervezték 
  • A futurisztikus nyerges vontatónak lehajtható rámpájú pótkocsija van 
  • Minden részben minőségi anyagokból készült
  • A Hot Wheels Speed Hauler teherautó 3 éves kortól ajánlott

Strapabíró autók és teherautók

A Hot Wheels termékek minőségi és ellenálló anyagokból vannak gyártva,  azért, hogy kibírják az energikusabb játszást is. A sportautók kimondottan kaszkadőrös mutatványokhoz voltak megtervezve. A Hot Wheels autók és kellékek kompatibilisek, így határtalan játszási lehetőségeket kínálnak. Engedd, hogy gyermeked fantáziája teljes erejével kibontakozzon.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAa9182t
Termékszám:  ASRT0746775307509
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20