Oldal frissítése

Hot Wheels Angyalok 5 db - Jungle Rally

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hot Wheels Angyalok 5 db - Jungle Rally

A fiúk legnépszerűbb játéka az idők óta: autók, autók és bármi, ami kerekekkel és túrákkal rendelkezik. Az öt angol dzsungel rally ötlet egy nagyszerű ajándék a gyűjtemény számára, melyen minden fiú élvezni fogja a sok mulatságot. A fémből készült autók kifinomult 1: 64 méretarányú kialakítással rendelkeznek, és helyesen a kollektorgyűjtemény gyöngyszeme. Régóta használják jó minőségű anyagok előállítására, amelyek képesek kezelni mindenféle ütközést, összeomlást és adrenalin versenyt. A Jungle Rally kollekcióban a Hot Wheels úgy néz ki, mint a kisméretű terepjáró autók, amelyeket a vad dzsungelben használnak. A játék 3 éves gyermekek számára alkalmas.  
A fiúk legnépszerűbb játéka  emberemlékezet óta az autó és bármi m ás, aminek kereke van és vezethető. Az öt angol autóból  álló Jungle Rally készlet egy nagyszerű ajándék egy gyűjtemény számára, amelyet minden fiú élvezni fog sok mulatsággal. A fémből készült autók kifinomult, 1: 64 méretarányú kialakításúak, és nem alaptalanul lesznek a gyűjtők gyűjteményének gyöngyszemei. Olyan kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek kibírnak mindenféle ütközést, karambolt és adrenalin -növelő versenyt. A Jungle Rally kollekcióban a Hot Wheels autók úgy néznek ki, mint a kisméretű terepjáró autók, amelyeket a vad dzsungelben használnak. A játék 3 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.  

A Hot Wheels Jungle Rally legfontosabb jellemzői

  • Öt darab Hot Wheels autóból álló készlet
  • Hiteles megjelenés,  valósághű autókkal
  • A Hot Wheels angol autók  kifinomult formatervezésűek
  • Lépték:    1: 64
  • Mattel minőség
  • Az autó különböző sávokban és felvonókon történő használatának lehetősége
  • Ajánlott kor 3 éves kortól

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Innen ismerheted

Téma Hot Wheels

Kisautók

Kisautó hossza 7 cm

Játék kategória

Játék kategória Játékautó

Tulajdonságok

Méretarány 1:64
Anyag Műanyag, Fém

Megjelenés

Téma Hot Wheels

Csomagolás

Autók száma a csomagban 5
Csomag tartalma Kisautó
Kód:  HRAif0564w
Termékszám:  ASRT0074299018060
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05