Oldal frissítése

Hobbico Short Course Truck

Kiegészítők a termékhez

Hobbico Short Course Truck

A sebesség és a remek autók szerelmese vagy? Szereted a versenyzést, az extrém sportokat és a különleges élményeket? Ha mindezek igazak rád, az új és egyedi márka, a Hobbico biztos elnyeri tetszésedet. A márka által készített Short Course Truck eredeti modellje most jön ki a piacra. A modell méltó mása az eredeti járműnek, szinte csak a méretében tér el tőle. A hatékony tervezést és a különleges technológiát a könnyű kezelhetőséggel ötvözték, melynek köszönhetően a modell ideális eszköz a nyugodt, hosszan tartó szórakozáshoz. Szóval ne habozz, vágj bele egy gyors körbe, melynek az élménye biztosan magával ragadj majd!

Legfontosabb jellemzők

  • Élénk színek
  • Vonzó design
  • Léptetőmotor
  • Egyedi tulajdonságok

Nem csúszik a jégen. Bármerre vezetheted. Nem rozsdásodik. Csak élvezd a vele töltött időt!

Ez a hihetetlen jármű nemcsak lélegzetelállító sebességet nyújt, hanem egy szupererős speciális akkumulátorral is rendelkezik, melynek köszönhetően a robosztus kerekei tökéletesen hajtják a modellt még a legszokatlanabb felületen vagy terepen is, és fenntartják a stabilitást még a legélesebb kanyarokban is. Az egyszerű irányítás a legújabb, teljesen állítható felfüggesztés technológiáján alapul. A száguldás remek érzését a remek funkciók, mint például a rádió és a vakító fények is elősegítik, melyek remekül fognak jönni a gyenge fényviszonyok között. A finomított villamosenergia-rendszer a váltakozó áram elvén működik. És tudod mi a legjobb? A jármű vízálló elektronikával rendelkezik, így 100%-osan fel van készülve a viharos futamokra is.

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK 2009 június 18-i, a játékok biztonságáról szóló előírásnak és minden jogi normának is a cseh szabályozás szerint. Ezt természetesen egy megfelelőségi nyilatkozat is alátámasztja.

 

Paraméterek

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón

Típus

RC autó típusa Short course
Méretarány 1:18

Tulajdonságok

Használat Kültéri
Motor típusa Elektromos egyenáramú
Meghajtás Négykerék-meghajtás
Tulajdonságok Vízálló

Haladó funkciók

Maximum sebesség 48 km/h

Csomag tartalma

Csomag tartalma Akkumulátor, Modell

Szín

Szín Fehér, Kék
Kód:  HRAa6456
Termékszám:  0707768200511

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05