Oldal frissítése

hinták Bibop

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

hinták Bibop

Gyerek hinta Bibop alkalmas a gyermekek 3 éves kortól. Köszönhetően egy érdekes és vidám dizájn a lengő azonnal megkapja a gyerekek érdekel és emellett lesz egy szép diverzifikálása a gyermekek környezet. Azon a hinták 116 cm hosszú lehet befolyásolni 1-3 gyerek, szóval elő a ratolestím nagyon szórakoztató. Ez történt a kiváló minőségű és tartós műanyag, nagyon könnyű karbantartani és Alkalmas beltéri és kültéri használatra. A nagyobb biztonság érdekében a gyermekek számára van ellátva, csúszásmentes lábtartó.

Műszaki adatok:
anyaga:
Plast
méretek:
116 x 45 x 60 cm
súly:
5 kg
Alkalmas:
Gyermekek 3 éves
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  HRA785m
Termékszám:  7290001994375

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10