Oldal frissítése

Himoto Nascada RTR kék

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Himoto Nascada RTR kék

A Himoto Nascada RTR egy egyszerű RC modell 1: 10-es méretarányban, amely kellemesen meg fog lepni teljesítményével, minőségi kivitelezésével és a kidolgozott részletek mennyiségével. Az autó nagyon könnyen irányítható, és kifejezetten az RC modellek kezdő és szabadidős rajongói számára készült. Ráadásul robusztusabb felépítésének köszönhetően még nehezebb kezelhetőségnek is ellenáll. A modell kétcsatornás 2,4 GHz-es adóval, egyenáramú villanymotorral és festett karosszériával rendelkezik. Élvezd a sok izgalmat, versenyzést és sportteljesítményt ezzel a könnyen kezelhető RC-modellel útközben.
 

hihetetlen utazás

  • DC motor mérete "540"
  • Kétirányú vízálló vezérlő WP-1040
  • RC rig típusú volantového
  • Az állítható geometriájú váz
  • Felszerelt golyóscsapágy
  • Festett karosszéria beleértve matricák
Himoto Nascada


A modell alapja üvegszálakkal töltött műanyag kád. Ugyanezt az anyagot használják fegyverek, házak és differenciálburkolatok, kerékfelfüggesztések és egyéb apró alkatrészek gyártásához. Az alváz teljesen beállítható geometriával rendelkezik a vezetési jellemzők optimális beállításához. Az első és a hátsó tengely differenciálművei bolygók. Alumínium középtengelyes féltengely használatos ezek meghajtására. Az "540" motor, valamint a meghajtó akkumulátora hosszirányban van felszerelve, és ez jelentősen hozzájárul a jó súlyeloszláshoz és a futómű egyensúlyához. A kerékfelfüggesztés és a differenciálművek golyóscsapágyakkal vannak felszerelve. A motort kétirányú vezérlés vezérli fékkel. 

A modellt teljesen összeszerelve szállítják, beépített motorral, vezérlővel és RC berendezéssel. A vezérléshez a kormánykerék kétcsatornás RC-készülékét használják, amely a 2,4 GHz-es sávban működik. Az üzembe helyezéshez szükséged lesz az akkumulátorra és a hálózati töltőre.

Paraméterek

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón

Típus

Méretarány 1:10

Tulajdonságok

Motor típusa Elektromos egyenáramú
Tulajdonságok Vízálló

Csomag tartalma

Csomag tartalma Akkumulátor, Modell

Szín

Szín Kék
Kód:  HRAa3493
Termékszám:  4894220058653

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15