Oldal frissítése

Himoto Monster Truck Mastadon

Kiegészítők a termékhez

Himoto Monster Truck Mastadon

Az 1:18 méretarányban kicsinyített távirányítós autó nemcsak a kisfiúknak, hanem a szüleiknek és nagyszüleiknek is önfeledt, játékos szórakozást ígér. A kis méret és a négykerék-meghajtás beltérben és vadregényes terepen egyaránt igazi adrenalinbombát jelentő, kalandos vezetési élményt garantál.  Az autó könnyű, tartós műanyagból készült, a hajtásról csúcstechnológiás egyenáramú motor gondoskodik. A független kerékfelfüggesztésű kifinomult futómű és a lengéscsillapító jóvoltából teljesen valósághű autózásban lehet részünk. Az RC modell mellett a távirányító és a töltő is a csomag részét képezi.

További adatok:
Méret:
240 x 190 x 96 mm (h × sz × m)
A termék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányelvének, valamint a vonatkozó cseh jogszabályoknak, és természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 10 éves kortól

Típus

RC autó típusa Monster truck
Méretarány 1:18

Tulajdonságok

Használat Kültéri
Motor típusa Elektromos egyenáramú
Meghajtás Négykerék-meghajtás
Tulajdonságok Vízálló

Haladó funkciók

Maximum sebesség 35 km/h
Kód:  HRAa6011
Termékszám:  4894220076244

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05