Oldal frissítése

HEXBUG VEX Pók

Kiegészítők a termékhez

HEXBUG VEX Pók

Építsd meg és programozd be a HEXBUG VEX robot pókját, amelynek minden irányba mozgatható a feje és élőként viselkedik. A beépített infravörös érzékelőnek köszönhetően, amely lehetővé teszi számára, hogy felismerje és elkerülje az akadályokat, úgy mozgatja magát, hogy megelőzze az ütközést. A robot agya a központi vezérlő egysége, amely kapcsolókkal programozható. Akár távirányítóval is irányítható.

Adatok:

  • 350 darabból lehet felépíteni
  • Távirányító vagy automatikus üzemmód
  • Energia ellátás: 3x AA + 1x 9V elem (nem tartozék)
  • Méret: 30 x 30 x 30 cm

A készlet több mint 350 alkatrészből áll, beleértve a két motort, infravörös érzékelőt, LED egységeket, fogaskerekeket, a kapcsolókat és az utasításokat. A készlet kompatibilis más HEXBUG VEX építőkészletekkel. A HEXBUG játékok felkeltik a gyermekek érdeklődését a tudomány és a technológia iránt, valamint a jó szórakozást is garantálják.

Ez a játék megfelel az Európai Parlament 2009/48 /EK irányelvnek és az Európai Tanács 2009 június 18-án elfogadott rendelkezésének a játékok biztonságáról és a cseh szabályozás minden jogi normájának.Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

Paraméterek

Típus szerint

Állat fajtája Hexbug, Pókok
Kód:  HRAa3489
Termékszám:  807648033489

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20