Oldal frissítése

Hexbug Nano V2 Nitro Slingshot

4,0 1 értékelés

Hexbug Nano V2 Nitro Slingshot

A Hexbug Nano V2 Nitro Slingshot játék készlet kitűnő választás valamennyi mikro-robot bogár tulajdonos számára. A pálya, amely mentén a robotok mozognak magában foglal különböző hurkokat, egy körhintát, egy alagútat és kétszintessé alakítható. A készletet rendkívül egyszerű felállítani és segít fejleszteni a gyermekek kreativitását és finom motoros készségét. Ajánlott 3 éves kor feletti gyermekeknek.

A Hexbug Nano V2 Nitro Slingshot készlet főbb jellemzői

  • A Hexbug készlettel nagyon könnyű lesz labirintust létrehozni különböző bogarak számára
  • A szett 50 részében megtalálhatóak kanyarok, körhinta és alagút is
  • Két speciális Nano V2 Nitro bogarat is tartalmaz
  • A játék segít fejleszteni a gyermekek motoros készségét és képzeletét
  • A csomag része az AG13 elem
  • Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól

Két speciális bogár elemmel

Élvezd a sokféle Hexbug bogarat és labirintust. A csomagban rengeteg építőelemet találhatsz, például körhintát vagy alagutat is, az elemekből pedig akár egy kétszintes labirintust is létrehozhatsz. A csomagból nem hiányzik a két speciális Nano V2 Nitro bogár a működéshez szükséges elemekkel. A mikrorobotok gondoskodnak a nagyszerű szórakozáshoz és a gyűjtemény méltó részei lesznek.

Fejleszti a gyermek képzeletét és motoros készségeit

A játék kiváló minőségű műanyagból készült, így biztosítva a hosszú élettartamot. A csomag összetevői kombinálhatók más Hexbug készletekkel, így még nagyobb és tekervényesebb labirintus építhető. A szett fejleszti a gyermek kreativitását, képzeletét és a finom motoros készségeit. Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Típus szerint

Állat fajtája Hexbug
Kód:  HRAif3153
Termékszám:  807648045802

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20