Oldal frissítése

Hexbug Nano V2 Nitro mikrorobot

5 1 értékelés

Hexbug Nano V2 Nitro mikrorobot

A Hexbug Nano V2 Nitro mikrorobot minden gyermek számára nagyszerű ajándék. A különleges bogár képes akár különböző akadályokon is átmászni, illetve függőleges irányban is mozog. Mozgási sebességét is megtartja. Természetesen a csomag tartalma az elem, amely a működéshez szükséges. A játék 3 éves kor feletti gyermekeknek ajánlott. 

A Hexbug Nano V2 Nitro fő jellemzői

  • A narancssárga mikrorobotok nagyszerű szórakozást garantálnak
  • Függőleges és vízszintes irányban is mozog
  • Minőségi anyagból készült, melynek köszönhetően a játék tartós
  • AG13 gombelemmel működik
  • Alkalmas 3 éves kor feletti gyermekeknek

Élvezd a nagy mókát

Nézd meg, hogyan mozog a különleges mikrorobot egy labirintusban. Könnyen legyőzi a függőleges és vízszintes akadályokat is, és ha esetleg felborul, gyorsan visszafordul a megfelelő pozícióba. Az elemes működésnek köszönhetően könnyen újra visszanyeri funkcióit lemerülés esetén, nincs szükség tápegységre. Az AG13 gombelem, amelyre szükség van a mozgáshoz, a csomag része.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 2 cm

Típus szerint

Állat fajtája Hexbug
Kód:  HRAif3147
Termékszám:  807648045727

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20