Oldal frissítése

Hexbug Nano V2 Nitro Habitat Mikrorobot

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Hexbug Nano V2 Nitro Habitat Mikrorobot

A Hexbug Nano V2 Nitro Habitat játékkészlet tökéletes választás a mikrorobot kiegészítők kedvelői számára. A pálya, amelyen a játék állatkák mozoghatnak, számos kanyart, körforgalmat és és alagutat tartalmaz. A készletet nagyon könnyű összeszerelni, továbbá segít a gyermek kreativitásának és motoros képességének fejlesztésében. 3 éves korú gyermekek számára ajánlott.

Főbb jellemzők 

  • A Hexbug segítségével nagyon könnyű létrehozni a különböző utakat, kereszteződéseket, hogy a játékbogarak tudjanak hol mászkálni
  • A készlet 25 építőelemből áll, kanyarok, körforgalmak, alagutak, vízszintes és függőleges csövek találhatóak benne
  • Van egy különleges Hexbug Nano V2 Nitro bogár is a csomagban
  • A játék segít fejleszteni a gyerekek célzó képességét és reflexeit
  • AG13 akkumulátorral működik, melyet a csomagolás tartalmaz
  • 3 év alatti gyermekek számára alkalmas

A dobozban található egy nagyon különleges bogár

Gyermeke élvezheti a különböző Hexbug bogár útvonalak és labirintusok összeszerelését. A csomagolásban nagyon sok elem van, beleértve a körforgalmakat és az alagutakat is. Van egy különleges Nano V2 Nitro bogár is a csomagolásban, ami bővíti a gyűjteményt, illetve tartalmazza a működéshez szükséges akkumulátort, így biztosítva bőséges szórakozási időt.

Segít fejleszteni a kreativitást és a motoros készségeket

A játék jó minőségű műanyagokból készült, amely biztosítja a tartósságot. A csomag összetevői társíthatóak más Hexbug termékekkel, így létrehozható egy óriási, tekervényes űtvesztő. Úgy tervezték, hogy a gyermekek kreativitását és finom motorikus képességeit fejlessze. Ez alkalmas minden gyermek számára, aki három éves, vagy annál idősebb. 

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Típus szerint

Állat fajtája Hexbug
Kód:  HRAif3150
Termékszám:  807648045758

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15