Oldal frissítése

Hexbug Nano V2 Nitro GID

Hexbug Nano V2 Nitro GID

A Mikrorobot Hexbug Nano V2 Nitro GID tökéletes ajándék egy sokat kérdező gyermek számára. Ennek a bogárnak a legtöbb terep nem okoz akadályt és függőleges irányban is tud mozogni. Gyermekét biztosan el fogja varázsolni, hogy világít a sötétben. Természetesen a csomag tartalmazza a hozzátartozó elemeket is. A játék három éves kortól ajánlott. 

A Hexbug Nano V2 Nitro Gid fő jellemzői

  • A microbot könnyen örömet fog okozni gyermekének
  • Gyorsan mozog vízszintes és függőleges irányban is
  • Minőségi anyagból készült, így hosszú élettartama van
  • AG13 elemmel üzemel, melyet a csomag tartalmaz
  • Három éves kortól ajánlott

 

Garantált szórakozás hosszú órákon keresztül

Figyelje meg ahogy ez a speciális bogár egy labirintusban keresi az utat. Egyszerűen áthatol bármilyen akadályon, legyen az függőleges vagy vízszintes, és könnyedén visszatalál az eredeti pozicíójába, akkor is ha megfordítjuk. Mindezekmellett vonzza a foszforeszkáló elemeket, így képes fényesen világítani a sötétben. Az AG13-as elemeket (melyekkel működik) tartalmazza a csomag.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Típus szerint

Állat fajtája Hexbug
Kód:  HRAif3148
Termékszám:  807648045734

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15