Oldal frissítése

Hexbug Nano Space - Cosmic Command

4,0 1 értékelés

Hexbug Nano Space - Cosmic Command

A Hexbug Nano Space Cosmic Command szett tökéletes választás a kis, microrobot bogárral rendelkező microrobot tulajdonosoknak. Ennek az űrállomásnak köszönhetően a bogár egy rakéta segítségével eljuthat az űrbe, részt vehet egy gravitációs szimulátortréningen, vagy végigsétálhat a légmentesen lezárt folyosón. A készlet könnyen összerakható, és fejleszti a gyermekek kreativitását, fantáziáját, valamint a finommotorikus készségeit. 3 éves kortól ajánlott.

A Hexbug Nano Space - Cosmic Command legfontosabb jellemzői

  • Űrállomás a Hexbug microrobotokhoz
  • Pályát és két nano bogarat tartalmaz
  • A pálya részét képezi egy ionos ágyú és egy űrrakéta
  • A játék segít a gyermekek fantáziájának és motorikus készségeinek a fejlesztésében
  • 2 db AG13 elemmel szállítjuk
  • Alkalmas 3 éves kortól

A csomagban két nano bogár található

Legyen részed kitűnő szórakozásban a Hexbug Cosmic Command űrállomás megépítésével, valamint a hozzá tartozó bogarakkal. A rengeteg, építéshez szükséges rész mellett egy űrrakétát és egy ionos ágyút is tartalmaz a szett. Nem hiányozhat továbbá a két különleges nano bogár, ill. a két elem sem, amelyek szükségesek a működésükhöz, így gondoskodnak a remek szórakozásról, és egyben bővítik a gyűjteményedet is. 

Fejleszti a gyermek kreativitását és motoros készségeit

A játék jó minőségű műanyagból készült, amely hosszú élettartamot garantál. A készlet elemei összekapcsolhatók más Hexbug készletekkel, így lehetőséged van még nagyobb és kuszább labirintus kialakítására. A készlet fejleszti a gyermek kreativitását és finommotorikus készségeit. A játékot hároméves kortól ajánljuk.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAif7353
Termékszám:  807648054002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20