Oldal frissítése

HEXBUG Nano, sötétben világító

4,3 22 értékelés
3 390 Ft

HEXBUG Nano, sötétben világító

A sötétben világító Hexbug Nano mikrobot úgy mozog, mint egy igazi bogár. Ha akadályba ütközik, megpróbálja kikerülni. Meg tudja változtatni a járási sebességét és reagál a viselkedésedre. Biztosan jól fog szórakozni a gyermeked és te is. A HEXBUG mikrobot játékok és készletek felkeltik a gyermekek érdeklődését a tudomány és a technológia iránt. Az elemeket a csomag tartalmazza. Rendezz mikrobot versenyt egy kétcsatornás távirányító segítségével. AG13 típusú elemmel működik, amelyet a csomag tartalmaz.
Tulajdonságok:
Méret:
4,5 x 1,5 x 1,5 cm
Tömeg:
22 g
Ajánlott életkor:
3 éves kortól


A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Típus szerint

Állat fajtája Hexbug
Kód:  ZB619f2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  807648024463

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20