Oldal frissítése

Hexbug Combat Spider 2.0 harci mikrobot - piros

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Hexbug Combat Spider 2.0 harci mikrobot - piros

A HEXBUG mikrobot most új, továbbfejlesztett változatban érhető el. A piros harci pók minden ellenfelet legyőz, még a távoliakat is. A pók alapvetően távirányítással működik és minden irányba tud mozogni. Emellett LED fegyverével lőni is tud, valósághű mozgást és futurisztikus hangot nyújt. Az IR távirányító többméteres hatótávval rendelkezik, a cső, amelyen keresztül a pók lő, 360 fokban forog és 0,1-1,5 méteres tartományban lő. A nagy előny a pók testén található számláló, 10 lövés után a pók elveszíti a harcot - a funkció kikapcsolása vagy újraindítása a gomb megnyomásával lehetséges. A pók 3 darab AG13 és 2 darab AG13 elemmel működik.

Legfontosabb jellemzők

  • HEXBUG harci pók
  • A pók LED fegyverrel lő
  • Futurisztikus hangok, forgó fej
  • A tüzelési sugár eléri 0,1-1,5 métert
  • 360 fokos forgás IR távirányítóval, 5 méteres hatótávval
  • A szenzor számolja a találatokat, 10 után a pókot kikapcsolja
  • Két pók is vezérelhető egy távirányítóval

Egy távirányító, két pók

A pókok közötti csata stílusos lehet, még akkor is, ha nincs ellenfeled. A kétcsatornás IR távirányítónak köszönhetően két pókot is irányíthatsz egy távirányítóval. Csak át kell kapcsolnod különböző csatornára a másik pók irányításához.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009.06.18./48/EK, a játékok biztonságáról szóló rendeletének és a cseh szabályozásoknak. Természetesen megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Típus szerint

Állat fajtája Hexbug, Pókok
Kód:  HRAif0140b
Termékszám:  ASRT807648050622
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20