Oldal frissítése

Hexbug Aquabot csikóhal lila

Kiegészítők a termékhez

Hexbug Aquabot csikóhal lila

Ez a különleges microrobots Hexbug Aquabot garantáltan tetszeni fog! Ha egy halakkal teli akváriumra vágysz, ez a termék lesz maga a tökély. Amikor vízbe tesszük, elkezd úszni, lélegezni, és a hátúszójával a mozgásának az irányát és a sebességét változtatni. Ennek köszönhetően a robot teljesen hiteles, és olyan mintha élne! Gyűjtsd össze mind, és nézd meg, milyen műsort adnak elő együtt! A termék alkalmas 3 éves és idősebb gyermekek számára. Az elemeket a csomag tartalmazza. 

További információk:

Szín:
lila

Méretek:
8 x 5 cm

Elemek:
2 x AG13

Tömeg:
0.1 kg

Ajánlott kor:
3 éves kortól

A játék megfelel az Európai Parlament 2009/48/EK rendeletének és az Európai Tanács 2009 június 18-i rendeletnek a játékok biztonságosságáról. Természetesen van megfelelőségi nyilatkozatot.

 

Paraméterek

Méret és súly

Hosszúság/mélység 5 cm
Szélesség 5 cm
Magasság 8 cm
Súly 0,1 kg

Típus szerint

Állat fajtája Hexbug
Kód:  HRAa4269c
Termékszám:  807648040883

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05