Oldal frissítése

Hexbug Hangya VEX

Kiegészítők a termékhez

Hexbug Hangya VEX

Építhető, és programozható Hexbug VEX robot hangya, ami minden irányba mozog, és úgy működik, mint egy élő. Magától mozog, köszönhetően a beépített érintőképernyős érzékelőknek, amelyek lehetővé teszik a környzetben való tájékozódást és az akadályok elkerülését, mely által elkerülhető az ütközés. Az agy a robot a központi vezérlő egysége, amely programozható egy kapcsolóval. Így, távirányítóval is irányítható.

specifikációk:

  • 150 db építőelem
  • távirányító vagy autonóm üzemmódban
  • Teljesítmény: 3x AA + 1x 9V elem (nem tartozék)
  • Méretek: 45 x 16 x 10 cm

A készlet több mint 150 alkatrészt tartalmaz, beleértve a két motort, érintés érzékelőt, fogaskerekeket, a járművezetőt és a használati utasítást. A készlet kompatibilis más Hexbug építőkészletekhez is. Hexbug játékok szem előtt tartják a gyermekek érdeklődését, a tudományt és a technológiát, valamint jó szórakozást.

A jaták megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normákról szóló cseh szabályozásnak. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozat is.

Paraméterek

Típus szerint

Állat fajtája Hexbug
Kód:  HRAa3487
Termékszám:  807648033465

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15