Oldal frissítése

Herlitz UltraLight Világűr

Kiegészítők a termékhez

Herlitz UltraLight Világűr

A(z) Herlitz iskolatáska csodás formája és hasznos tulajdonságai az első találkozástól kezdve el fog varázsolni. A szabadon állítható vállpántok tovább növelik a komfortérzetet. Az iskolatáska belsejének felosztása, 15 l megfelelő kapacitása lehetővé teszi, hogy gyermeked ne csak a könyveket, de az uzsonnáját is magával tudja vinni. A fényvisszaverő csíkoknak hála gyermeked mindig jól látható marad. A(z) Herlitz UltraLight Világűr táska tömege elenyésző, csupán 650 g. A(z) Herlitz táskája stílusa és színe alapján fiúknak ajánlott.

A(z) Herlitz UltraLight Világűr iskolatáska lényegesebb tulajdonságai

  • A(z) Herlitz iskolatáskájának pántjai könnyen állíthatók
  • Beépített fényvisszaverő csíkok
  • Tömege: 650 g
  • Motívumai és színe alapján fiúknak ajánlott

A(z) Herlitz iskolatáskájának felszerelése

Vállpántjai könnyen személyre szabhatók. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan gyermeked hátához igazítsd. A párnázott hátsó rész légáteresztő. Gyermeked láthatóságáról a fényvisszaverő csíkok gondoskodnak.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Iskolai készlet

Iskolai készlet tartalma Aktatáska, Felszerelt tolltartó, Tornazsák, Tok

Tolltartó

Felszerelés Íróeszközök nélkül
Kód:  HRAbz01474
Termékszám:  4008110585451
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10