Oldal frissítése

Herlitz Midi Pillangó

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Herlitz Midi Pillangó

A(z) Herlitz iskolatáska ötletes kidolgozása és praktikus funkcionalitása szinte azonnal elnyeri gyermeked szívét. A könnyen állítható vállpántok komfortosabb viselést tesznek lehetővé. Az iskolatáska praktikus belső felosztása, 16 l űrtartalma garantálja, hogy gyermeked ne csak a könyveket, de az uzsonnáját is magával tudja vinni. A beépített fényvisszaverő elemeknek hála gyermeked mindig jól látható marad. A(z) Herlitz Midi Pillangó iskolatáska tömege elenyésző, csak 1,1 kg. A(z) Herlitz táskája motívumai és színe alapján lányoknak ajánlott.

A(z) Herlitz Midi Pillangó iskolatáska legfőbb tulajdonságai

  • Vízálló anyagból készül
  • A(z) Herlitz iskolatáskájának pántjai állíthatók
  • Integrált fényvisszaverő csíkok
  • Saját tömege: 1,1 kg
  • Színe és dizájnja alapján lányoknak ajánlott

A(z) Herlitz táskájának felszerelése

Vállpántjai könnyen személyre szabhatók. Ez lehetővé teszi, hogy gyereked hátához igazítsd. A(z) Herlitz Midi Pillangó első zsebe tökéletes az uzsonna tárolására. A hátsó kipárnázott rész légáteresztő. A(z) Herlitz iskolatáskája vízálló kivitelben készül. Gyermeked láthatóságáról az integrált fényvisszaverő csíkok gondoskodnak.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Iskolai készlet

Iskolai készlet tartalma Aktatáska, Felszerelt tolltartó, Tornazsák, Tok

Tolltartó

Felszerelés Íróeszközök nélkül
Kód:  HRAbz01459
Termékszám:  4008110582504
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10