Oldal frissítése

Herlitz Loop Világűr

Kiegészítők a termékhez

Herlitz Loop Világűr

A(z) Herlitz iskolatáska aprólékos kidolgozása és hasznos tulajdonságai az első pillanattól kezdve el fogja varázsolni gyermeked. Az állítható vállpántok kényelmesebb viselést tesznek lehetővé. Az iskolatáska belső felosztása, 16 l kapacitása garantálja, hogy gyermeked minden könyvet és füzetet magával tudjon vinni. A fényvisszaverő elemeknek hála gyermeked mindig jól látható marad. A(z) Herlitz Loop Világűr iskolatáska tömege nagyon alacsony, csupán 950 g. A(z) Herlitz táskája stílusa és színe alapján fiúknak ajánlott.

A(z) Herlitz Loop Világűr iskolatáska legfőbb tulajdonságai

  • Vízálló anyagból készül
  • A(z) Herlitz táskájának pántjai állíthatók
  • Integrált fényvisszaverő elemek
  • Tömege mindössze: 950 g
  • Mintázata és színe alapján fiúknak ajánlott

A(z) Herlitz iskolatáskájának felszerelése

Vállpántjai természetesen állíthatók. Ez lehetővé teszi, hogy gyereked hátához igazítsd. A táska párnázott hátsó része légáteresztő. A(z) Herlitz iskolatáskája vízálló anyagból készül. A mellkaspánt a gyermek igényeihez igazítható. Gyermeked láthatóságáról a beépített fényvisszaverő csíkok gondoskodnak.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Iskolai készlet

Iskolai készlet tartalma Aktatáska, Felszerelt tolltartó, Tornazsák, Tok

Tolltartó

Felszerelés Íróeszközök nélkül
Kód:  HRAbz01462
Termékszám:  4008110582740
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15