Oldal frissítése

Helium Balloon Time + 50 léggömb

4,6 34 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Helium Balloon Time + 50 léggömb

Eredeti Balloon Time hélium palack, amely elegendő 50 léggömb felfújásához vagy feltölthetsz egy repülő halat körülbelül 12-18 hónapra elegendő héliummal. A palackon a szelep és a töltéshez szükséges gumi fúvóka is megtalálható, így nincs szükség semmilyen más kiegészítőre. A gyártó a világelső a Worthington Cylinders acélpalack gyártók között.

A kiürült palacktól egyszerűen meg lehet válni, csak el kell távolítani róla a kimeneti szelepet és a kommunális hulladékba dobható vagy hulladékudvarban leadható. A palack 100%-ban újrahasznosítható. A Balloon Time EU-s tanúsítvánnyal rendelkezik arra nézve, hogy minden biztonsági előírásnak megfelel. A termék elnyerte a "Toy of the year award" díjat 2006-ban és a "Best product award" díjat 2007-ben.

További információk:
A palack űrtartalma: 0,42 m3
A készlet 50 db különböző színű latex léggömböt és egy guriga kötöző szalagot tartalmaz
100%-os tisztaságú hélium
18 bar
Cseh kézikönyv

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 18 éves kortól

Csomag tartalma

Csomag tartalma Héliumpalack
Kód:  HRAa4196
Termékszám:  5601962010073
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20