Oldal frissítése

Helikopter Fleg - Ördög GYRO

3,4 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Helikopter Fleg - Ördög GYRO

RC helikopter modell FLEG - Devil Gyro helikopter beltéri repülő. A modell fel van szerelve egy giroszkóp, így kiegyenlíti a repülés közben, akkor jobb, ha tudja tartani a helyén, és akkor könnyebben és gyorsabban tanulnak repülni a kívánt irányba.Jellemzője, hogy a magas minőségű kivitelezés és a tartósság. Amely biztosítja a robosztus váz.
Ellenőrzési modell 3-csatornás, és így élvezheti a valódi sétarepülés. Lehet repülni előre és hátra, fel és le, és az is lehetséges, helikopter forgatni jobbra és balra. Ha a repülési helikopter világító fényszóró. Töltés keresztül a mellékelt töltővel.Ezzel a modellel, akkor tapasztalat egy nagyon szórakoztató, és élvezze az öröm a tökéletes repülés. Emellett az is lehetséges, hogy különböző frekvenciákat repülni több Vrtulníčky egyszer.
Műszaki adatok:
jelentése:24/40 MHzképes repülni több Vrtulníčky hirtelen
anyaga:
fém
műanyag
szabályozás:
3-as csatornán
méret:
30 cm
áramellátás:
Li-Poly - Helikopter
6 x AA elem - vezető
A csomag tartalma:
helikopter
Li-Poly akkumulátor
adó
töltő
tartalék rotor
Ajánlott kor:
14+
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. 
 

Paraméterek

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón

Csomag tartalma

Csomag tartalma Akkumulátor, Modell
Kód:  ZT058i4
Termékszám:  8595142713205
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20