Oldal frissítése

Hasbro Twister Junior

10 690 Ft

Hasbro Twister Junior

A világszerte népszerű Twister társasjáték junior változata hároméves kortól ajánlott. A tökéletes testnyújtás mellett az egészséges versengésre is ösztönöz, elősegíti a jó baráti kapcsolatokat és fejleszti a kreativitást. Az eredeti klasszikus változathoz képest ez az új Twister Junior a Hasbro-tól kétoldalas játéktszőnyeggel és pörgetővel rendelkezik a játék 2 szintjéhez. Az Animal Safari Level 1 junior Twister változatában a gyerekek pörögve, felváltva haladnak a szafari ösvényen, felfedezve az állatok színeit, hangjait és mozgását. A szőnyeg másik oldalán vár az Animal Party, ahol a játékosok a játékkörnek megfelelő színekre és állatokra helyezik kezüket vagy lábukat. A Twister Junior 2-4 játékos számára készült. A játék lengyel és magyar változatban is elérhető.

A Twister Junior PL / HU társasjáték főbb jellemzői

  • A klasszikus társasjáték kedvenc gyerekeknek 3 éves kortól szóló változatban
  • A Twister Junior - Animal Adventure a játék 2 változatát kínálja
  • Kétoldalas játékszőnyeggel
  • A Twister Junior 2-4 játékosnak az egész család számára szórakoztató
  • Lengyel és magyar változatban

Ideális egy kerti vagy egy nagyobb helyiségben rendezett partihoz

A Hasbro cég Twister társasjátéka abszolút klasszikusnak számít a gyerekek körében, de az idősebbek körében is, akik szeretnék szórakoztatni a társaságot és megszilárdítani a kapcsolataikat. Valószínűleg nincs olyan, aki ne ismerné a játékot - a játékvezető utasítására, aki megpörgeti a pörgetőt, egy adott színre tesszük a kezünket vagy lábunkat. Az egyetlen cél az, hogy ne essünk el. Minél többen vagytok, annál izgalmasabb és nagyobb kihívást jelent a játék, és valószínűleg nem fogjátok tudni elkerülni, hogy egymáshoz érjetek. De biztosan jól fogtok nyújtózkodni, és nagyon jól fogtok szórakozni mindenféle pózban. A Twister Junior tökéletes módja annak, hogy szórakoztasd gyerekeid, ugyanakkor kellőképpen ki is merítsd őket, ha a kinti időjárás nem túl jó. Ideális a baráti partikon is.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek
Rendeltetés Uniszex

Termék típusa

Termék típusa Társasjáték

Játékok és fejtörők

Termék típusa Alapjáték
Csomag tartalma Játszótábla
Játékosok minimum száma 2
Játékosok maximális száma 4

Nyelv

Nyelv magyar, Polština

Műfajok és játékfolyamatok

Műfaj Gyerek, Családi

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAkc06550
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5010996138996
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05