Oldal frissítése

Hasbro Jégvarázs babák

1,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Hasbro Jégvarázs babák

Élvezze az egyedülálló szórakozást a hóban Elsa és Anna társaságában. A gyönyörű készlet tartalmaz két kis babát valamint számos egyedi kiegészítőt. A játékok hordozását megkönnyíti a praktikus kis hordozótáska,melynek fülei segítségével könnyedén viheti magával a játékokat, így azok bármikor rendelkezésére állnak.

Jellemzők

  • Praktikus, könnyedén szállítható
  • Kiváló szórakozás lányoknak, 4 éves kortól
  • Számos stílusos kiegészítő
  • Figurák magassága 8 cm
  • Játszd el a mesét figuráid segítségével!

Csomag mérete:
22.5 x 6 x 16,5 cm

 

 

Tündérmese a jég birodalmában

Hogyan is történt? A bátor és mindig vidám Anna keresésére indul húga,Elsa az örök tél birodalmába. Az úton csatlakozik hozzá az erős hegyiember,Kristoff és hűséges rénszarvasa,Sven, így együtt indulnak el a hosszú útra. Útjuk során mostoha körülményekkel, útonállókkal, mitikus trolokkal kell megmérkőzniük, valamint megismerkednek Olaffal, a mókás hóemberrel. A gyönyörű Elsa babával most a gyerekek is részt vehetnek ebben a csodás kalandban. 

A játék  megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK június 18-i, a játékok biztonságáról szóló rendeletnek, valamint minden cseh jogi normának. Természetesen rendelkezik megfelelőségi nyilatkozattal is. 

 

 

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Jégvarázs
Kód:  HRAa10825a
Termékszám:  ASRT5010994937270
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15