Oldal frissítése

Hasbro Éhes Vízilovak Katapult

5 4 értékelés
12 990 Ft

Hasbro Éhes Vízilovak Katapult

Etesd meg az éhes állatokat az Éhes vízilovak szórakoztató társasjátékában. Az ötletes elnevezésű Kilövők játékra kellemes ránézni a vidám és színes megjelenése miatt. Hogyan működik az Éhes vízilovak - Kilövők játéka? A vízilovak bizonyos időközönként kinyitják a szájukat és várják, hogy finom görögdinnyével etesd meg őket. Műanyag karral dobhatod el a dinnyét, a nyertes pedig az a játékos, aki elsőként eteti meg a vízilovával az összes dinnyét. Ez a társasjáték garantáltan elszórakoztatja a családodat vagy a baráti társaságodat. Mivel a játék lefolyása dinamikus, egy játék körülbelül 15 percig tart, így nem lesz időd unatkozni. A Hasbro Éhes vízilovak - Kilövők társasjáték 4 éves kortól alkalmas a gyermekek számára és 4 db AA elemmel működik, amelyeket a csomag nem tartalmaz.


Az Éhes vízilovak - Kilövők társasjáték főbb jellemzői

  • Igazán élénk és szórakoztató Éhes vízilovak - Kilövők társasjáték az egyik legnagyobb játékgyártó márkától, a Hasbro-tól
  • Játék közben megpróbálsz betalálni a műanyag dinnyével a víziló nyitott szájába
  • Ez azonban nem olyan egyszerű - a görögdinnyét műanyag karral szükséges kiőni, a vízilovak szája pedig folyamatosan mozog
  • Az Éhes vízilovak - kilövők játéka edzi a megfigyelőképességedet
  • Rendelkezésedre áll 4 víziló és kilövő, valamint 20 dinnye
  • Az Éhes vízilovak társasjáték dinamikus, egy játék körülbelül 15 percig tart
  • 2-4 játékos számára, 4 éves kortól alkamas a gyermekek számára
  • A játékhoz 4 db AA elem szükséges, amelyeket a csomag nem tartalmaz

Etesd meg a vízilovakat dinnyével

 4 éhes állat, 4 kilövő és 20 műanyag görögdinnye - mindez elegendő az egész délutánon át tartó remek szórakozáshoz! Az Éhes vízilovak - Kilövők társasjátékban az a feladat, hogy betalálj a görögdinnyével a víziló szájába pont, amikor az nyitva van. Ez nem annyira könnyű, mint látszik, hiszen a görögdinnyét egy különleges ütővel kell kilőni. Vajon te leszel az első a társaid közül, aki maximálisan csillapítja a víziló éhségét?

Fejleszd a megfigyelőképességed az Éhes vízilovak - Kilövők játékkal

Az Éhes vízilovak - Kilövők műanyag játék Téged is lenyűgöz élénk színeivel és minőségi formatervezésével, amely nem meglepő, hiszen az egyik legnagyobb játékgyártó, a Hasbro terméke. 2-4 játékos számára alkalmas 4 éves kortól, ezzel a társasjátékkal fejleszthetik az agilitásukat és a precizitásukat is. Az Éhes vízilovak - Kilövők társasjátéka 4 db AA elemet igényel a vízilovak szájának kinyitásához.

A Hasbro Éhes vízilovak - Kilövők társasjáték tartalma

  • 4 víziló
  • 4 platform
  • 4 kilövő
  • 20 műanyag dinnye



Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Asztali

Játékok és fejtörők

Termék típusa Alapjáték
Játékosok minimum száma 2
Játékosok maximális száma 4
Játék hossza 15 perc
Nehézség Könnyű
Anyag Műanyag

Nyelv

Nyelv Cseh, Szlovák, magyar

Műfajok és játékfolyamatok

Műfaj Gyerek
Alműfaj (téma) Étel, Állatok

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 4 db
Kód:  HRAbz15859
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5010993725649
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10