Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Hama Army

Kiegészítők a termékhez

Hama Army

A Hama Katonás iskolatáskája aranyos mintája miatt egyből megtetszik majd a gyerekeknek. Nagyon örülni fognak a belső rendezettségének - minden fontos dolognak akad hely a tágas fő rekeszben. A nehezebb tárgyaknak, például a tankönyveket speciális rekesz várja, amely garantálja a táska egyenletes súlyelosztását, ezáltal kényelmesebb lesz hordani. A fő rekeszben kisebb cipzáras zsebet alakítottak ki kulcsokank vagy igazolványnak, és külön zsebet készítettek elő a mobiltelefonnak is. A feledékenyebb lurkók hasznára lesz a fedélben kialakított, így mindig szem előtt lévő, átlátszó órarendes zseb. A haspókoknak pedig az elkülönített első zseb válik kedvencévé, ami ideális hely a tízórainak és nassolnivalónak. Ennek a rekesznek könnyen tisztítható anyagból készült a bélése.

A Hama Katonás iskolatáska főbb jellemzői

  • Alsó tagozatos kisiskolásoknak ajánlott
  • Tágas fő rekesz belső zsebbel a nehezebb tárgyakhoz
  • Kis cipzáras zseb kulcsoknak, pénztárcának és egyéb apróságoknak
  • Kis zseb moniltelefonnak
  • Elkülönített, mosható bélésű rekesz hideg vagy meleg étel, ital számára
  • Oldalsó zsebek vizespalackoknak
  • Alaposan kipárnázott ergonomikusam formált hát rész a kényelmesebb hordáshoz
  • Párnázott és állítható hosszúságú vállpántok, amelyek nem vágják a vállat
  • Fényvisszaverő elemek növelik a gyermekek biztonságát rossz látási viszonyok mellett
  • Gumírozott markolat a könnyebb szállításhoz

A komfortos Hama Katonás iskolatáska

A Hama iskolatáskájánál a legfontosabb tervezési szempont a viselőjének kényelme volt. Egyik lényeges eleme az ergonomikus kialakítású gazdagon párnázott hátrész, amihez hasonlóan puhára tömött, állítható hosszúságú vállpántok kapcsolódnak. A pántok varratait a felső részen vezetik, hogy véletlenül se nyomják a gyerekek vállát. Állítható a vállpántok felső részének hossza is, aminek köszönetően még jobban a gyerekek hátához igazítható a táska. A jobb súlyelosztást pedig a magasságában és hosszában is állítható mellkasi pánt garantálja. További fontos részlet a fényvisszaverő elemek sora, ez fokozza a táska viselőjének biztonságát rossz látási viszonyok mellett, szürkületkor, sötétben. A stabil fenékrész aljára kis lábakat rögzítettek, ezeknek köszönhetően stabilabban áll a táska, és védve van a nedvességtől, szennyeződéstől.

Paraméterek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Zsebek Üvegtartó zseb, Értékmegőrző zseb
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 38 cm
Szélesség 30 cm
Hosszúság/mélység 20 cm

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg 1,03 kg
Űrtartalom 18 l
Kód:  HRAjd1393
Termékszám:  4047443347435
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10