Oldal frissítése

Hálózsák - Róka

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Hálózsák - Róka

Olyan minőségi játékot keresel, amellyel rögtön a születése után megajándékozhatod gyermekedet? A kétrétegű Róka Hálózsák formájába bújtatott játék a modern, időtlen designnal és a 100%-ban természetes anyaggal kombinálva nyilvánvalóan nagyszerű választás. A puha, ölelnivaló textiljátékot minden kisgyermek azonnal meg fogja szeretni, és örömmel bújik majd hozzá, ha megnyugvásra vágyik, vagy épp csak aludni készül. Ám az, hogy még a legkisebbek is imádják a Kikadu Róka Hálózsákját, az előállításhoz felhasznált bioanyagoknak és a gyártási feltételeknek köszönhető.

A szürke Róka Hálózsák főbb jellemzői

  • Lágy, nyugtató textiljáték alváshoz
  • Természetes kaucsukból és biopamutból készült
  • A Róka eredeti és időtlen designja
  • Az érzékszervi érzékelés fejlesztéséhez szükséges elemekkel
  • Minőségbiztosítás és biztonság a német Kikadu márkától
  • Használata már a gyermekek születésétől kezdve ajánlott

Minőség tisztességes feltételek mellett

A német Kikadu márkanév alatt gyártott eredeti játékok megvásárlása esetén biztos lehetsz abban, hogy a babád igazoltan bioanyagokból készült játékot kap, amely még a legkisebbek számára is biztonságos. Ezeket az anyagokat Indiában található gyártóüzemektől szerezték be, a természetes kaucsuk pedig Srí Lanka-n kerül feldolgozásra, ahol a játék elnyeri végső formáját. A töltet újrahasznosított PET-palackból készült, amely hozzájárul az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentéséhez, továbbá ezáltal megelőzhető a penész kialakulása. A Kikadu textiljátékok gyártása tisztességesen és kedvező feltételek mellett történik a helyi lakosok bevonásával, akikre a cég fokozottan odafigyel.

Anyag:
Külső anyag: 100% szerves pamut
Töltelék: 80% biopamut, 20% újrahasznosított poliészter


Kód:  HRAif8932
Termékszám:  4260486842594

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15