Oldal frissítése

Style me up hajszínező kréta

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Style me up hajszínező kréta

A Style me up hajszínező készlet, minden frizurával kísérletezni vágyó kislány tökéletes választása. Ezzel a kreatív játékkal igazán feldobhatja a jól megszokott fodrászos játékokat. A hajszínező kréta könnyen és gyorsan lehetővé teszi, hogy megváltoztassa a kislánya haja színét, mindössze ki kell választania a színt és a szivaccsal máris egy teljesen új frizurát varázsolhat gyermekének. A kicsik imádni fogják, hiszen számtalan lehetőség rejlik a készletben, használata pedig végtelenül szórakoztató. A dobozban 5 különböző színű kréta és egy szivacs található. A szín könnyen lemosható, egészségestudatos összetevőkből készült és 1-2 napig tart.
Tulajdonságai:
A csomag tartalma:
5 színes kréta
alkalmazás szivacs
Ajánlott kor:
8+
A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerinti cseh szabályozásnak. Természetesen rendelkezik megfelelőségi nyilatkozattal.

 
Kód:  HRAa4445
Termékszám:  628845016293

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15