Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Hableány kozmetikai szett

Kiegészítők a termékhez

Hableány kozmetikai szett

Van egy kislányod, aki szeret szépítkezni? Akkor biztosan elkápráztatja a kozmetikai szett, amelyet egy varázslatos hableány témája ihletett. Ezzel a kozmetikai készlettel igazán mesésen fog kinézni. Például tetováló képekkel díszítheti magát, gyönyörű fényt adhat az ajkának, varázslatos árnyékokat vihet fel a szemére, kilakkozhatja a körmeit, mint egy sellő vagy egyedülálló árnyalatokat adhat a hajának a krétával. Ráadásul mindig a keze ügyében lesz egy kis tükör, amely mindig jól jön. A szett 8 éves kortól alkalmas az ifjú hölgyek számára.

A Hableány kozmetikai szett fő jellemzői

  • A kozmetikai készletet egy hableány témája ihlette
  • A kozmetikai készletben tetováló képek, kavicsok, hajkréta, ajakfény, ecset és tükör található
  • A készlet 8 éves kortól alkalmas a lányok számára
  • A készlet mérete 40 × 8 × 27 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  HRAif11919
Termékszám:  695929025052

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15