Oldal frissítése

Gyereksátor - Mimon

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Gyereksátor - Mimon

A kedvenc Mimon motívumokkal ellátott sátor ideális menedék minden gyermek számára. A tágas sátor csodálatos menedéket és kényelmes helyet nyújt a játszásra vagy a pihenésre. Használhatod a kertben vagy a házban. Nagyon egyszerűen összerakható és szétszedhető, és könnyű mosható anyagból készült. Titkos királyságot hozhatnak létre benne a gyermekek 3 éves kortól.

Műszaki adatok:

Motívum:
Mimon

Méretek:
75 x 75 x 90 cm

Ajánlott kor:
3+

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-i 2009/48/EK irányelvének a játékok biztonságáról és minden jogi normának a cseh joszabályozás szerint. Természetesen  rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal. 

Kód:  HRAa3519
Termékszám:  4006149742449

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20