Oldal frissítése

Gyermek sátor Igloo

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gyermek sátor Igloo

Édesítésére a gyerekek a nap, és azokat a félelmetes játék környezetben, ahol mindig szeretni, hogy jöjjön vissza. Gondoskodunk a tarka Igloo sátor. Hodí se pro vnitřní i venkovní použití a hravě jej postavíte na hladkém i suchém podkladu. Kitűnik egyszerű telepítés és stabil könnyű konstrukció. Ezek a tényezők teszik egy ideális eszköz a gondtalan bohóckodás a gyerekek és beltéren. Minőségű poliészter anyag biztosítja a megfelelő felhasználói kényelmet, a kicsik is eltarthat 3 év korlátozás nélkül. 

legfontosabb jellemzői

  • Kellemes játszó környezet, kül- és beltéri
  • egyszerű szerelés
  • Erős és könnyű kialakítás
  • Méretek kibontakozott 120 × 120 × 90 cm
  • Alkalmas gyermekeknek 3 éves

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  HRAa8492
Termékszám:  8591945071955

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05