Oldal frissítése

Gyermek sátor

Kiegészítők a termékhez

Gyermek sátor

Édesítsd meg gyermeked napját, és készíts számára szórakoztató környezetet ezzel a színes gyermek sátorral! Kettő bejárattal rendelkezik, kinti és benti használatra alkalmas, azonban mindenképpen puha és száraz anyagot helyezz alá. Összerakása rendkívül egyszerű, konstrukciója könnyű, mindazonáltal megfelelőképpen stabil. Ezen tényezők mind ideális játékszerré teszik a terméket gyermekeid számára, használata egyébként 3 éves kortól ajánlott. A kényelmet minőségi poliészter kialakítás biztosítja. 

Legfontosabb jellemzői

  • Kellemes játszókörnyezet, kül- és beltéri
  • Egyszerű összeszerelés
  • Erős és könnyű kialakítás
  • Méretek: 69 × 69 × 93 cm
  • Alkalmas gyermekeknek 3 éves kortól

A sátor megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló határozatának.

 
Kód:  HRAa8489
Termékszám:  8591945079760

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10