Oldal frissítése

Goodway fejlesztő kocka

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Goodway fejlesztő kocka

Az érzékelésfejlesztő kocka egy interaktív játék, amely fejleszti a gyermekek pszichomotoros képességeit. Az apróság minden oldalán talál érdekes játékokat. Két oldalán forma bepakolós játék található, a következő oldalon egy zenélő gombokkal és számokkal ellátott telefon. A hangérzékelés fejlődését billentyűk és zenélő gombok segítik. A gyermekek begyakorolhatják a finommotoros mozdulatokat a fogaskerekeken, valamint amikor a tárgyakat a vízszintes rudakon mozgatják. A hatodik oldal egy tükröt tartalmaz, amelyben a gyermek felismerheti saját arcát. Található a játékon még egy kulcs és egy kinyitható zár is.

Az interaktív érzékelésfejlesztő kocka játék legfontosabb jellemzői

  • Az érzékfejlesztő interaktív kocka játék segíti a gyermek pszichomotoros fejlődését
  • Hat oldalból áll, érdekes fejtörőkkel
  • Támogatja a látás, hallás és tapintás fejlődését
  • 4 darab AAA elem működteti
  • Hordozó fogantyúval ellátott
  • A kocka egyszerűen kikapcsolható

Az érzékelés fejlesztő kocka egyszerűen kezelhető

Az érzékelés fejlesztésére szolgáló interaktív kocka játék 4 darab AAA elemmel működik,  amelyeket a csomagolás nem tartalmaz. A játék be- és kikapcsolását egy gombbal végezheted el. Telefonálás közben a gyermek leveheti a telefont, és a gombokkal különböző hangokat szólaltathat meg. Ezzel a gyermek fejleszti a memóriáját, megjegyezheti melyik gomb milyen hangot ad ki. A zongora oldalon zongora, harmonika, hegedű és szaxofon hangjai szólalnak meg. A kocka fogantyúval ellátott, amellyel könnyen hordozható. 


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AAA
Elemek száma 4 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0,83 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 10 hónapos

Anyag

Anyag Műanyag
Kód:  HRAnk002227
Termékszám:  3838A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15