Oldal frissítése

GoCube Edge Full Pack

4,9 7 értékelés
49 490 Ft

GoCube Edge Full Pack

A világ leghíresebb logikai játéka, a Rubik-kocka most egy modern, intelligens változatban is elérhető! Mind a profi speed-cuberek, mind a kezdők, akik csak most kezdik a játékot, imádni fogják. A GoCube Edge Full Pack szórakoztató, interaktív módon, lépésről lépésre megtanítja, hogyan rakd ki a kockát. Gyorsan és pontosan megtanulod kirakni a Rubik-kockát, majd az alkalmazáskapcsolatnak köszönhetően összehasonlíthatod a teljesítményedet a nemzetközi rangsorokkal. A GoCube fejlett érzékelőivel és egy inerciális mérőegységgel együtt, amely követi a szöghelyzetet, a kocka mozgását élőben követheted a telefonodon. A GoCube kockát Bluetooth 5.0 kapcsolja össze. A Wired magazin a GoCube-ot a 13 legjobb gyerekeknek szánt technológiai játék közé sorolta.

A GoCube Edge Full Pack fő jellemzői

  • A híres Rubik-kocka formájú okos kirakós játék szórakoztató és interaktív módon tanítja meg, hogyan kell helyesen és a lehető leggyorsabban megoldani a feladványt.
  • A GoCube játékosan segíti a tanulást, fejleszti a problémamegoldó készséget és a memóriát.
  • Az érzékelők nyomon követik és mérik az aktivitást, az inerciális mérőegység pedig a szögelrendezést követi.
  • A GoCube alkalmazáshoz való csatlakozás Bluetooth 5.0-n keresztül lehetséges.
  • Kihívhatsz embereket a világ minden tájáról
  • Az amerikai Wall Street Journal a GoCube-ot a 2019-es év egyik legjobb tech-ajándékának minősítette.
  • A Wired magazin a GoCube-ot a 13 legjobb gyerekeknek szánt technológiai játék közé sorolja.
  • A játék a Red Bull Rubik-kocka 2020-as világbajnokság hivatalos partnere.
  • A GoCube Edge Full Pack 8 éves kortól alkalmas a gyermekek számára.

Rubik kocka - okosan és kapcsolattal! 

A rejtvények és a klasszikus Rubik-kockák szerelmeseinek itt egy új játék, amely még a speed-cubereket is izgalomba hozza! Az okoseszközödhöz csatlakoztatva az alkalmazáson keresztül valós időben követheted a kockadarabok forgását és mozgását, mindezt interaktív és szórakoztató módon. A GoCube Edge Full Pack egyszerűen ötvözi a hasznos memória- és logikai gyakorlatokat a szórakozással.

Tanuld meg a GoCube kirakását lépésről lépésre

Van, aki magától és intuitívan megtanulja kirakni a Rubik-kockát, másnak gondot okozhat, és ezért idő előtt feladja. A GoCube Edge Full Pack segítségével azonban nem kell idő előtt feladnod - a szórakoztató alkalmazás játékosan végigvezet minden idők legkelendőbb rejtvényének megoldásának lépésein. A GoCube segítségével egy órán belül megtanulhatod, hogyan kell megbízhatóan kirakni a Rubik-kockát, és utána már csak különböző variációkat kell kitalálnod.

A GoCube Edge Full Pack folyamatos fejlődésre ad lehetőséget

A GoCube okoskocka nemcsak minden megtett lépést vetít ki az interaktív alkalmazásba, hanem pontos statisztikákat is rögzít az időkről, a mozgásokról és az egyes lépésekről. Így nyilvántartást vezethetsz a kirakásaidról, össze tudod hasonlítani a teljesítményedet a barátaiddal, és fejlődhetsz.


Hívd ki a világ másik felén élő barátaidat egy GoCube kirakóversenyre

Akár a szomszédban lakó, akár a Föld másik felén élő barátaiddal játszhatsz a GoCube Edge Full Pack segítségével. Mérd össze erősségeidet egy az egy elleni okos párosítással, valós idejű párbajjal, vagy kövesd előrehaladásodat a GoCube világranglistán, és hasonlítsd össze a globális eredményeket. 

Tanulj játszva a GoCube Edge Full Pack csomaggal!

A szórakoztató GoCube kirakós játékkal nemcsak az éles logikai gondolkodást gyakorolhatod, hanem megtanulhatod a kirakós nyelvét, új 3D-s formákat hozhatsz létre, vagy akár mini játékokat is játszhatsz az alkalmazásban az okoseszközödön. Szóval ne habozz, és szerezz be egy GoCube Edge Full Pack-ot, az unalom biztosan elkerül ezzel a fejtörővel!

Töltőtartó, amely a mobiltelefonodhoz is szolgál

A GoCube okos kocka töltőállványa nemcsak praktikus segítő, hanem átlátszó, modern megjelenésének köszönhetően vonzó dizájnelem is. Az íróasztalon, polcon vagy éjjeliszekrényen is megállja a helyét. És miközben a GoCube-bal játszol, beleteheted a mobiltelefonodat, és kényelmesen nyomon követheted a teljesítményedet és a kocka mozgását az alkalmazásban. Bluetooth 5.0segítségével csatlakozik a GoCube alkalmazáshoz.

A GoCube Edge Full Pack csomagban a következőket találod:

  • GoCube okos Rubik-kocka 
  • USB töltőkábel
  • Töltőállvány - telefonhoz is használható
  • Utazótok


Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Fejtörő

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Sorozat

Termékszéria Rubik kocka

Tulajdonságok

Kocka elrendezése 3×3
Kód:  GCu21be01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GC33A-SP

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10