Oldal frissítése

Geomag - Mechanics 33 db

6 590 Ft

Geomag - Mechanics 33 db

Tökéletes szórakozás a kis tervezők számára! Ez a készlet a Geomag alap készlet kiegészítője, amely lehetővé teszi funkcionális mozgó modellek összeszerelését, például körhinta készítését. Csak használd a nikkelezett golyókat, mint a csapágyak részeit, és indulhat a szórakozás! A modellek mozgatásához könnyedén használhatod a mechanikai erőt (lökés) vagy a mágneses erőt (vonzás/taszítás), vagy a két erő kombinációját. A Geomag egy tökéletes építőkészlet, amely segíthet az alapvető fizikai elvek megmagyarázásában és gyakorlásában játékos és szórakoztató módon. 

Mozgó körhinta

  • 33 darab
  • Lehetővé teszi mozgó modellek létrehozását
  • Segít gyorsan és könnyen megérteni a mágnesesség és a mechanika alapjait
  • Fejleszti a gyerekek finom motoros képességeit, a képzeletüket és a kombinációs készségeiket
  • Kiváló minőségű kidolgozás, vonzó kivitel
  • 5 éves kortól ajánlott

Geomag Mechanic

Az egyedülálló Geomag mágneses építőkészlet kiegészítője, amely lehetővé teszi funkcionális mozgó modellek létrehozását. A gyerekek egyszerűen megértik, hogy a mágnesnek két pólusa van (északi/déli), és a mágnes vonzása vagy taszítása használható a létrehozott modellek mozgatására!   

Geomag

Egyedülálló svájci építőkészlet, amely a mágnesesség elvén alapuló, egyszerű építési rendszerrel rendelkezik. Az alapkészletet a mágneses rudak és a 12,7 mm átmérőjű nikkelezett golyók adják, amelyek lehetővé teszik, hogy különböző formák, alakzatok és tárgyak sokaságát hozd létre. Játékosan léphettek be a mágnesesség, a fizikai törvények, a kémiai struktúrák, a geometriai formák és az építészet lenyűgöző világába. Fejleszti a kreativitást, a fantáziát, a finom motoros képességeket és a kombinációs készségeket. Az eredeti Geomagot nagyon szigorú körülmények között gyártják, és mindössze egyszázad miliméteres tűréshatár engedélyezett. Rendkívül kopásálló és az egészségre abszolút ártalmatlan, amelyet számos bizonylat és tanúsítvány is garantál. 

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 5 éves kortól

Darabszám

Darabszám 33 db

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag
Téma Egyéb téma

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAa5744
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0871772007203
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10