Oldal frissítése

Geomag - E-motion Speedy Spin-38 db

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Geomag - E-motion Speedy Spin-38 db

Geomag egyedülálló készletek minden korosztály számára, azon az elven alapul a mágnesesség. Az egyszerűség és a hihetetlen változékonysága a fő előnye ennek a svájci építőipari. Geomag E-motion hozza a kreatív világ, ahol a gyerekek létrehozhatják saját szerveik, melyek felpörgetni és kezdenek mozogni. Amikor játszik alakul fantázia, a képzelet és a finom motoros készségeket. Dejte svět do pohybu a roztočte to s E-motion.

legfontosabb jellemzői

  • Eredeti svájci kit
  • Bevezeti a gyerekeket a elveinek mágnesesség
  • Nagy változékonyság garantálja a szórakozást órákig
  • Fejleszti a képzelet, a képzelet és finom motoros készségek
  • Azt is szolgál, mint egy szép dekoráció a gyerekszobában

Az eredetiség és a minőség

A kit egyszerű, hogy nem tartalmaz nagy mennyiségű, különböző formájú és darabok, de áll mágneses rúd, nikkelezett golyók átmérője 12,7 mm és előre gyártott panelek különböző geometriai formák. Azonban ez nagyon rugalmas, és hozza szórakoztató órákig. Geomag készlet rendszer alapja a nagyon erős mágnes, amely képes együtt még a nagyon bonyolult szerkezetek. Minden alkatrész a készlet erős kopásállóságú és abszolút egészségügyi bizonyít sok tanúsítványokat.

A csomag tartalma:
10 botok
14 nikkelezett golyó
10 háromszög alakú panel
1 szögletes talapzaton
1 ötszögű bázis

Összesen 38 darab.

Kód:  HRAa5913
Termékszám:  0871772000334
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20