Oldal frissítése

Geomag - A panelek 131 db

Kiegészítők a termékhez

Geomag - A panelek 131 db

Geomag egy csodálatos svájci építőipari, köszönhetően az egyszerű, ami végtelen sok változatban. Az alapvető építőköve a kit mágneses rudak és nikkelezett gyöngyök. Hála a mágneses elemek is a gyermekek és felnőttek betekintést titkait mágnesesség. Tervezők Geomag nemcsak nagyon szórakoztató, de biztonságos is!
A tervezők fejleszteni a gyermekek fantáziáját, a képzelet és a finom motoros készségeket. Lehet használni, mint egy játék, oktatási eszköz, hanem a dekoráció!
Műszaki adatok:
33 mágnesrudakat28 golyó16x padding kék négyzet26x padding zöld háromszög16x töltő sárga gyémánt
Gyermekek számára megfelelő 14 éves
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.
Kód:  ZT071s
Termékszám:  0871772008934
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20