Oldal frissítése

Gel Blaster Surge

4,5 17 értékelés
Leárazás -6 %
18 990 Ft 20 140 Ft

Gel Blaster Surge

A Gel Blaster Surge nagyszerű módja a szórakozásnak

Vedd rá barátaidat egy akciódús szórakozásra az új zselés blaster játékfegyverrel, amely környezetbarát és foltmentes. Lényegében olyan, mint a paintball, de fájdalom és megerőltető tisztogatás nélkül. A Gel Blaster Surge 800 töltényes tárral rendelkezik (már előre feltöltve), és a blasterhez egy 10 000 darabos Gellet csomag is jár. A blaster beépített akkumulátorral működik, amely 45 perc alatt teljesen feltöltődik, így akár 4 órán keresztül is játékban maradhatsz. A Gelletek 30 méterig repülnek, és kétféle mód közül választhatsz: Single vagy Full Auto.

Tartalék hüvely és két tüzelési mód

A Gel Blaster Surge vizes tölténnyel rendelkező játékhoz speciális szerszámot és egy tartalék hüvelyt is kapsz, amelyet akkor használhatsz, ha fiatalabb vagy kevésbé tapasztalt játékosokkal játszol. A tartalék hüvely gondoskodik arról, hogy a találatokat ne érezzük annyira. A Gel Blaster Surge két lövési módot kínál - Single és Full Auto.Teljes automata üzemmódban a fegyver másodpercenként 10 gelletet lő ki. Ha lőszert szeretnél spórolni, aktiválhatod a Single módot, amelyben ravasz húzásonként egy lövést adsz le.

A Gel Blaster Surge játékpisztoly főbb jellemzői

  • Két tüzelési mód: Single/Full Auto
  • Hatékony, akár 30 méteres hatótávolság
  • Akkumulátor élettartama akár 4 óra
  • Töltés USB-C-n keresztül
  • A Blaster speciális lőszereket lő ki - Gelletek
  • A csomag tartalma: Gel Blaster Surge, 800 Gelletet tartalmazó (eredetileg töltött) tár, egy második hüvely a teljesítmény korlátozására, 10 000 Gellet, védőszemüveg, USB-C töltőkábel, használati utasítás

Eredeti tartozékok a Gel Blaster Surge Ready-to-Blast pisztolyhoz

Original Gel Blaster utántöltő

A Gellets 10k Green egy eredeti Gel Blaster utántöltő, amely a Super Absorbent Polymers (SAP) technológiát használja, A zselés golyók mérete víz hozzáadásával akár 50× nagyobb lehet, nem mérgezőek, természetes alapon készülnek és nem szennyezik a környezetet. Mivel főként vizet tartalmaznak, használat után lebomlanak és felszívódnak a természetben. A Gellets 10k Green teljes csomagja pontosan beleillik a kihajtható Depot tartályba, így könnyedén újratöltheted a Gel Blaster tárat.

Eredeti Depot tartály a Gelletek tárolására

A Gel Blaster Depot egy olyan tartály, amelyet a Gelletek gyártására és tárolására terveztek. 10 000 golyót tartalmazhat, amelyek dehidratált állapotban korlátlan ideig, vízbe merítve pedig akár 3 hónapig is elállnak. A tartály beépített szűrővel rendelkezik, amely elvezeti a felesleges vizet. A háromállású kimenet zárt, vízi és Gellets üzemmódban vezérelhető. Fedéllel és fogantyúval is rendelkezik, amely megkönnyíti a szállítást. A Gel Blaster Depotnak köszönhetően mindig készen állhatsz a játékra. A tartozékokat kifejezetten az eredeti Gel Blasterhez tervezték. A tartály nem tartozék, külön kell megvásárolni.

Egyszerű és gyors lőszerkészítés

A kis kiszerelésű Gellet tartályt könnyen magaddal viheted bárhová, töltsd meg vízzel, és máris készen állsz a játékra. Két óra elegendő a Gelletek beáztatásához, és az elkészítésük is teljesen egyszerű.

  • Öntsd a Gelletteket a Depotba
  • Adj hozzá 4 liter vizet 1 csomag Gellethez (10 000 db)
  • Várj legalább 2 órát, hogy a gelletek elég vizet szívjanak magukba
  • A felesleges vizet leengedheted a tartályból
  • Feltöltheted Gel Blaster tartályod, és máris elkezdhetsz játszani

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 14 éves kortól

Játékfegyverek

Anyag ABS
Lőtávolság 30 m
Tölténytár - töltények száma 800 db
Tulajdonságok Gyorstüzelés, Kivehető tár
Szín Bézs, Fehér, Zöld
Fegyver hossza 23 cm

Típus

Típus Pisztoly

Töltények

Töltények típusa Vízgolyók
Töltények száma a csomagban 10 800 db

Csomag része

Csomag része Pisztoly, Szemüveg, Golyók
Fegyverek száma a csomagban 1
Kód:  HRAls1547
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  850040523676

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20