Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Futóbiciklik

A gyerek futóbicikli vagy roller ideális játékbicikli az 1 évesnél idősebb gyermekek számára. A futóbicikli nem rendelkezik pedállal, lánccal vagy oldalkerékkel, tehát nem hajtani kell, mint a hagyományos biciklit, hanem lábbal lökni. Az önálló futóbiciklizés javítja a gyermekek mozgáskészségét, és később a futóbicikli használatáról gond nélkül váltanak hagyományos pedálos kerékpárra, anélkül, hogy oldalkerekekre lenne szükségük. A kiviteltől függően megkülönböztetünk gyermek futóbiciklit és a kissé idősebbeknek való sportosabb kivitelű futókerékpár modelleket. Nézzük, hogy válasszuk ki a gyermekünknek megfelelő futóbicikli modellt?

Folytatás
Paraméterek módosítása
200 termék

Futóbiciklik

Bár a futóbicikli már egészen régi koncepció, és ezek a járművek már hosszú évek óta szereznek örömteli élményeket és frissítő testmozgást gyermekek seregeinek, az elnevezésük a magyar nyelvben a mai napig képlékeny. A futóbicikli elnevezést talán mindenki ismeri, de sokan használják a futókerékpár nevet is. Szintén nem meglepő a lábbal hajtós bicikli, és tulajdonképpen a tanulóbicikli megnevezés is teljesen logikus, hiszen a futóbicikli felkészíti a legkisebb gyerekeket is a hagyományos gyermek kerékpár használatára.

Ha arra a kérdésre keresed a választ, hogy a futóbicikli mikortól használható, akkor a válasz az, hogy a legkisebbeknek alkalmas gyerek futóbiciklik használata 1 éves kortól ajánlott, míg a nagyméretű futóbicikli, amely sportosabb stílusú és erősebb anyagokból készül, 2 éves kortól használható. Ezeket futókerékpár névvel is illetik.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15