Oldal frissítése

Fürdőjáték - Hajó

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fürdőjáték - Hajó

 A habszivacs készlet egy ideális fürdési eszköz gyermeke számára, hogy élvezhesse a pancsolást. Hajót készíthet az egyes részekből és  felfedezheti a tenger szépségeit. Továbbá a felszínen lebegnek és benedvesedés után a kád feletti csempére tapaszthatók.  . A szett 9 részes - összeszerelhető csónakok, bálnák, tengeri csillagok és a halak.  

Pěnová stavebnice Loď

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Játékos tanulás

A játék jelentős mértékben fejleszti a gyermekek képzelőerejét, koncentrációképességét és kézügyességét. Nem mérgező, puha gumiból készült. Az egyes részeket kisgyermekek kezeire tervezték, hogy könnyen meg tudják fogni és tartani. Az egyszerű tárolás érdekében az állatok egy áttetsző, vízáteresztő lyukakkal ellátott táskában kaphatók, amelyet egyszerűen felakaszthat fürdés után.

Vizi szórakozás

  • 9 részes tengeri témájú darabok
  • Csempére ragaszthatók
  • a felszínen lebegő darabok
  • egészségtudatos anyag
  • a kézügyesség fejlesztése
  • könnyű tárolás és szárítás
Doporučený věk
 

 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK rendeletében (2009. június 18.) a játékok biztonságáról szóló követelményeknek és minden jogi normának a cseh szabályozással összhangban. Természetesen van egy EK-megfelelőségi nyilatkozat.

Kód:  FOB084
Termékszám:  874246000618

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20