Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Ford Ranger Wildtrak 4x4 LCD Luxury, narancsszínű

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ford Ranger Wildtrak 4x4 LCD Luxury, narancsszínű

A Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 LCD Luxury abszolút újdonság a 2017-es év piacán. A tökéletes kidolgozású, minőségi anyagokból készült Ford Ranger kisautó 4 motorának, összkerék meghajtásának és lengéscsillapítójának köszönhetően a nehezebb tereppel is megbirkózik. A 3 előre- és 1 hátrahaladó sebességet a gyerekek egy ügyes sebességváltóval kezelhetik. A narancssárga Ford Ranger Wildtrak kisautó eredeti jelekkel, logóval és hangeffektusokkal ellátott, ajtói, motorháztetője és hátsó rakterének ajtaja nyitható. A 2 bőrkárpitos ülésen 2 gyerek kényelmesen elfér. A nagy LCD érintőképernyőnek köszönhetően menet közben zene, videók, képek és rádió lejátszására van lehetőség USB kulcs vagy SD kártya segítségével. Hamar sötétedik? Nem probléma, mivel az autó fényszórói valóban világítanak, a kezelést pedig a megvilágított kezelőpanel segíti. A kisautó 2 gombbal kezelhető dudával, a hangeffektusok hangerejenék szabályozójával és slusszkulccsal felszerelt, amely a startoló motor hangját imitálja.

A Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 LCD Luxury kisautó legfőbb tulajdonságai

  • 4 kerék meghajtású off-road játékautó akkumulátoros meghajtással 
  • Méretek h. 139 cm, m 81 cm, sz. 83 cm
  • Menetidő 2-3 óra a terhelés és a terep függvényében
  • Az autó távvezérlővel is kezelhető
  • A Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 LCD Luxury kisautó 2 gyermek számára alkalmas

Egyszerű és biztonságos kezelés

A kisautó nagyon egyszerűen kezelhető az elindulásra és megállásra szolgáló gázpedál segítségével. A pedál lenyomásakor a kisautó kellemetlen rándulás nélkül, gördülékenyen indul el a kiválasztott sebességgel. A törés- és repedésálló, puha EVA polimer kerekek halk és zavartalan menetet biztosítanak. Minden rendes sofőr bekapcsolja a biztonsági övét vezetés előtt, így a kisautó vezetése biztonságos gyermeked számára. Az autó jelzi az akkumulátor töltöttségét is.

A távvezérlővel a Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 LCD Luxury kisautó a szülők ellenőrzése alatt áll

Aggódsz, hogy gyermeked elrobog a kisautóval vagy karambolozhat? Nem kell tartanod semmitől, mivel a Ford Ranger Wildtrak 4 x 4 LCD Luxury kisautó távvezérlővel felszerelt, amely biztosítja a teljes irányítást az autó fölött. A távirányító vészféke kikapcsolja a kisautó összes funkcióját. A gomb következő lenyomásával a funkciók újra aktiválódnak. A távvezérlő segítségével beállítható a menet sebessége, akár menet közben is. A távirányító jelzi a beállított sebességet. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a kisautó alkalmas kisebb gyermekek számára is, elég alacsonyabb sebességfokozatot választani. A távirányító a konkrét kisautóval párosított, a jelét nem fogja zavarni más, a közelben lévő kisautó jele. 

A Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 LCD Luxury elektromos autó működése és töltése

A Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 kisautó menetideje 2-3 óra körül mozog, a terep és a gyermek súlyának függvényében. A csomagolás tartalma 2 12 V-os akkumulátor és egy adapter 220 V-ról 12 V/1000 mA-ra. Az akkumulátor töltési ideje 5-8 óra. A töltésen és a mosáson kívül a kisautó egyéb karbantartást nem igényel.

Ajánlott kor:
3-8 év

Akkumulátor:
12 V / 1000 mA

Szín:
Narancssárga

Kód:  HRAjd1200
Termékszám:  8586019940282

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15