Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Ford Focus RS - kék

Kiegészítők a termékhez

Ford Focus RS - kék

A Ford Focus RS autó tökéletesen kicsinyített modelljében való vezetést minden kis járművezető élvez majd. A fekete műbőr üléssel ellátott autót egy gyermek számára tervezték, aki nagyon élvezi majd a vezetést, ugyanakkor tökéletes biztonságban lesz. Miután beült, elég bekapcsolni a szíjat, rálépni a pedálra, és a kisautó az új vezérlőelektronikának köszönhetően szépen, rántás nélkül indul elKét motor gondoskodik a 3 előre sebességről és 1 hátramenetről. A lágy polimer EVA kerekek biztosítják a sima és csendes utazást. A gyermeked úgy fogja magát érezni ebben az autóban, mint egy felnőtt sofőr. Az autó beindításához szükséges kulcsok nála lesznek, az autó ajtajai nyithatóak, és menet közben zenét is hallgathat - méghozzá több forrásból is. Készíts elő otthon egy kisebb parkolóhelyet a kisebb kiadású Ford Focus RS számára!

A Ford Focus RS elektromos autó legfontosabb jellemzői

  • Az autó teherbírása legfeljebb 30 kg
  • A Ford maximális sebessége 5 km/h
  • Az autó lengéscsillapítóval rendelkezik
  • Az elektromos autó LED-es lámpákkal van felszerelve - elöl, hátul és a műszerfalon
  • Az autó mérete 115 × 74 × 53 cm, tömege 17 kg
  • A Ford Focus RS 12V 7Ah akkumulátorral rendelkezik
  • A csomag tartalmaz egy jelzőfénnyel ellátott adaptert, akkumulátort és távirányítót
  • Az autóhoz 2,4 GHz-es távirányító áll rendelkezésre
  • Az autó praktikus fogantyúval rendelkezik a könnyű szállítás érdekében
  • Az autó színe kék

    A zenehallgatási lehetőségek

    Vezetés közben a sofőr a beépített zenén felül több forrásból is hallgathat zenét. Feltöltheted kedvenc zenéit pendrive-ra, vagy akár Micro SD kártyára is. Az autó beépített FM rádióval is rendelkezik, betáplálható csatornákkal. Egy másik lehetőség az, hogy összepárosítod az autót Bluetooth-on keresztül a saját telefonoddal, és arról játszol le zenéket. Az autónak jack csatlakozója is van, így egyszerűen csatlakoztathatsz MP3 lejátszót is, vagy - kábelen keresztül - egy telefont.

    A biztonság magától értetődő

    Az autó biztonsági övvel és magas ajtóval van felszerelve, ezek megakadályozzák, hogy a gyermek kiessen a gépkocsiból. A távvezérlő vészfékének köszönhetően kikapcsolhatod az összes autóvezetési funkciót. A vészfék újbóli megnyomása újra elindítja az autót. Az innovatív távvezérlő lehetővé teszi a menetsebesség beállítását. Az autóval összepárosított távirányító lehetővé teszi, hogy korlátlan számú hasonló autót használjatok egymáshoz közel anélkül, hogy azok zavarnák egymás jelét. A párosított távvezérlő másik előnye, hogy bármikor átveheted az irányítást az irány és a sebesség felett. 


    Kód:  HRAif8572
    Termékszám:  8586019940442

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB05