Oldal frissítése

Ford Focus RS - fekete lakk

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ford Focus RS - fekete lakk

A Ford Focus RS autók tökéletesen csökkentett modelljében való vezetést minden kis járművezető élvezi. Az elektromos autót fekete bőrüléses üléssel tervezték egy olyan gyermek számára, aki teljesen élvezheti az autót. A menet után csak be kell kapcsolnia a szíjat, nyomja le a pedált, és az új vezérlő elektronikának köszönhetően az autó simán megmozdulhat . Két motor 3 sebességet és 1 hátramenetet szállít. A lágy polimer EVA kerekek biztosítják a sima és csendes utazást. A gyermek érezni fog egy nagyon érett vezetőt ebben az autóban. A kezdéshez kulcsok vannak, az autó nyitott ajtóval rendelkezik, és vezetés közben többféle forrást is hallgathat. Új kis parkolóhelyet biztosítson a Ford Focus RS számára otthon és egy kisebb befejezéshez.

A Ford Focus RS elektromos autójának legfontosabb jellemzői, fekete lakkozásban

  • Az autó teherbírása legfeljebb 30 kg
  • A Ford maximális sebessége 5 km / h
  • Az autónak felfüggesztett tengelye van
  • Az elektromos autó LED-es lámpákkal rendelkezik - elöl, hátul és a fedélzeten
  • Az autó mérete 115 × 74 × 53 cm, tömege 17 kg
  • A Ford Focus RS 12V 7Ah akkumulátorral rendelkezik
  • A csomag tartalmaz egy adaptert, jelzővel, akkumulátorral és távirányítóval
  • Az autó 2,4 GHz-es távvezérlővel van felszerelve, és egy párral rendelkezik egy adott autóhoz
  • Az autó praktikus fogantyúval rendelkezik a könnyű szállítás érdekében
  • Az autó színe fekete

A zenei összeköttetés lehetőségei

A vezetés közben a sofőr a beépített zeneszámon kívül többféle zenét is lejátszhat. Feltöltheti kedvenc zenéit USB kulcsra, valamint Micro SD kártyára. Az autó beépített FM rádióval is rendelkezik, tuning csatornákkal. Egy másik lehetőség az, hogy párosítsa autóját a Bluetooth-telefonnal és zenét játsszon mobilján. Az autónak jack csatlakozója is van, így egyszerűen csatlakoztathatja MP3 lejátszóját vagy telefonját a kábel fölé.

A biztonság természetesen magától értetődő

Az autó biztonsági övvel és magas ajtóval van felszerelve, hogy megakadályozza a véletlenszerű gépkocsit. A távvezérlő vészfékének köszönhetően kikapcsolhatja az összes autóvezetési funkciót. A vészfék újra megnyomása aktiválja a hajtást. Az innovatív távvezérlő lehetővé teszi a menetsebesség beállítását . Egy pár távirányító lehetővé teszi, hogy korlátlan számú ugyanazon autót használjon egy áramkörben anélkül, hogy zavarja a jelet. A távvezérlők másik előnye, hogy bármikor zavarhatja az irányt és a sebességet.

Kód:  HRAif8575
Termékszám:  8586019940473

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15