Oldal frissítése

Fisher-price table-hu-qe-vel

Kiegészítők a termékhez

Fisher-price table-hu-qe-vel

Keresi a játékot a gyermeke gyűjteményében? Minden bizonnyal érdekli egy olyan játékkal és játékokkal teli didaktikus játék, amelyet a Mattel Fisher-Price nyújt interaktív asztal formájában. A játék kiváló segítséget nyújt a gyermekeknek egy csomó új dolog számára szórakoztató módon. A játéknak köszönhetően fejlődik motoros képességeik, logikai gondolkodásuk és problémáik megoldása. Az asztal számos olyan tevékenységet kínál, amelyek hosszú ideig szórakoztatják a csecsemőt.

A Fisher-Price táblázat főbb jellemzői

  • Fisher-Price interaktív színes asztal, rengeteg tevékenységgel és játékkal
  • A hangok, dallamok és dalok magyar nyelven készültek
  • Szín- és számfelismerés
  • Didaktikus játék a gyermekek motoros képességeinek szórakoztató fejlesztéséhez, logikai gondolkodáshoz és problémamegoldáshoz
  • A gyerekek sok móka és kaland élvezik
  • A Fisher-Price táblázat 6 hónapos kortól ajánlott

Sok tevékenység a Fisher-Price táblán

A Fisher-Price asztal számos tevékenységet kínál . Pörgetheti az állati hengert és hallgathat állati dalokat, vagy megnyomhatja a gombokat, hogy megtanulja a különféle formájú neveket magyar és angol nyelven. Ha kinyitja és bezárja a kaput a pajtából, minden alkalommal más állat üdvözli Önt. Éppen ellenkezőleg, ha kinyitja és bezárja a szélvédőt a házból, meghallja a kutya dalát az ábécéiről. Egy kis galambon a gyermek megtanulja megkülönböztetni az ételek számát, színét és nevét. Végül, de nem utolsósorban, ha átkapcsolja a megvilágított kapcsolót, a szó különféle ellentéteket fog megtanulni. Nagyon szórakoztatóan élvezheti a játékasztalot!

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0,5 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 6 hónapos
Kód:  HRAb1711
Termékszám:  0887961334555

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10