Oldal frissítése

Fisher Price Snapping hernyócska füzér

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fisher Price Snapping hernyócska füzér

A hernyócska hat tagolt részből áll, amelyeket a gyerekek kedvük szerint pattinthatnak össze és szedhetnek szét. Minden egyes rész más-más szórakozást tartogat. A hernyócska fején található csápok rágókaként szolgálnak, a kezei pedig forgathatók. A többi, különféle színekben pompázó részek szétszedhetők, továbbá csörögnek. A kerekek könnyen forognak, így a játék a gyerekeket is mozgásra készteti. A hernyócska használata kedvező hatással van a finommotorikus mozgásra és a szem-kéz koordinációra, továbbá a különféle anyagoknak és színeknek köszönhetően hozzájárul a tapintás, a látás és a hallás fejlesztéséhez.

Ajánlott életkor: 6 hónapos kortól
A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és a cseh jogszabályoknak megfelelő valamennyi törvényi előírásnak. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0,5 éves kortól
Kód:  HRA235j
Termékszám:  746775094751

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15