Oldal frissítése

Fisher-Price - Puzzle állatos

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Fisher-Price - Puzzle állatos

A Fisher-Price állatos kirakójával a legkisebbek is temérdek mókát élhetnek át. A játék két előnnyel is rendelkezik. Egyrészt a gyerekek kirakhatják a vidám állatokat a kirakós lapra, és mivel az állatok felállíthatók, ezért állatkerteset is játszathatnak vele. A játék fejleszti a gyerekek problémamegoldó képességét, illetve a finom- és durvamotorikát. Erősíti továbbá a látás és a kézmozgás koordinációját. A szett 6 elemet tartalmaz, és 1-től egészen 3 éves korig ajánlott.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 
Kód:  HRAa6703
Termékszám:  0887961168440

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05