Oldal frissítése

Fisher Price Játék pénztárgép

7 790 Ft

Fisher Price Játék pénztárgép

A boltos játék kétségtelenül az egyik legnépszerűbb gyermekjáték. Szerezz örömet gyermekednek a Fisher Price játék pénztárgéppel, amely a modern designnak és a gazdag kiegészítőknek köszönhetően olyan, mint az igazi szupermarketben. A Fisher Price pénztárgép futószalaggal, mikrofonnal, hitelkártya-terminállal és készpénz fiókkal rendelkezik, egyszóval mindazzal, amire szüksége van egy kis pénztárosnak. A kis vásárlók pedig a bevásárlókosarat, a hitelkártyát vagy a pénzt és a nagy választékot fogják nagyra értékelni. A Fisher Price pénztárgéppel a gyerekek nemcsak jól érezhetik magukat, hanem játék közben fejlődnek a finommotoros képességeik és a szociális készségeik is.

A Fisher Price játék pénztárgép főbb jellemzői

  • Fisher Price gyönyörű mechanikus játék pénztárgép valósághű kivitelben
  • Számos kiegészítővel, összesen 35 részből álló készlet
  • Fejleszti a finommotoros képességeket, a szem-kéz koordinációt és a szociális készségeket
  • A Fisher Price márka a jó minőség és a tartósság garanciája
  • Készpénz és kártyás fizetés lehetősége
  • Gyermekek számára 2 éves kortól ajánlott

A tökéletes boltos játékhoz

Mind a kis eladók, mind a potenciális vásárlók biztosan nagyra fogják értékelni a Fisher Price pénztárgép esetében azt a futószalagot, ahova a megvásárolni kívánt árut ki lehet pakolni. A gyerekek különféle élelmiszereket tehetnek a bevásárlókosárba, mint például egy doboz spagetti, csokoládéöntet, ketchup, banán vagy tej. A vásárlás végösszege készpénzzel vagy hitelkártyával is kiegyenlíthető. Készpénz esetén bankjegyek és kis érmék is rendelkezésre állnak. A Fisher Price pénztárgép fiókja kihúzható és rekeszekre van osztva. Ha a kis pénztáros valamiért nem boldogul egyedül, akkor beleszólhat a mikrofonba és segítséget kérhet.


Paraméterek

Díjak

Díjak Díj nélkül

Díj

Díjak Díj nélkül

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól

Méretek

Hosszúság/mélység 44 cm
Szélesség 12 cm
Magasság 26 cm

Alapinformációk

Tulajdonságok Szkenner, Mikrofon, Fiók
Csomag tartalma Pénz, Bevásárló kosár, Eladó áru, Bankkártyák
Pénztárgép anyaga Műanyag
Kód:  HRAif8999
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8690089018052

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10