Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Fisher-Price Code-a-pillar hernyó

4,8 20 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Fisher-Price Code-a-pillar hernyó


Vzdělávací hračka housenka Fisher Price

Játékos tanulás

A jelenleg csak az Alzánál kapható Code-a-pillar hernyó kiváló ajándék gyerekeknek. Elemeit különféle sorrendben rakhatod össze, és a hernyó minden alkalommal más-más útvonalon fog haladni. A játék fejleszti a kreativitást, arra bátorítja a gyerekeket, hogy próbáljanak ki új dolgokat, és segít a problémamegoldásban. Játékos módon készít fel az iskolára.


Korlátlan képzelet

Amikor átrendezitek az elemek sorrendjét, a hernyó más irányba fog haladni, ugyanakkor fény- és hangeffektekkel is szórakoztat. A csomagban 8 elem van, egyikük hangot ad, 3 egyenesen, 2 balra, 2 pedig jobbra halad. A játék kombinációs lehetőségeinek száma végtelen.

Housenka Fisher Price - články


Housenka Fisher Price se svítícími efekty

Majdnem olyan, mint az igazi

A hernyó feje mozog, szeme villog, és szinte a megszólalásig hasonlít egy igazi hernyóra, csak ez egy kicsit színesebb. A feje világít, és fura hangokat ad. Használatához 4 darab AA elemre van szükség.


Beértél a célba?

A gyerekek start és cél pontokkal versenypályát készíthetnek a hernyónak, majd elvezethetik a célba. Eközben a gyermek gondolkodik és új lehetőségeket fedez fel. A játék használata fejleszti a finommotoros készségeket, és segíti a fejlődést. A gyerekek játék közben megtanulják, hogy tettüknek köverkezménye van.

Housenka Fisher Price - navigování do cíle


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AA
Elemek száma 4 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Programozás gyerekeknek

Vezérlés Manuálisan
Programozás típusa A legkisebbeknek
Speciális funkciók Fényeffektek, Hangeffektek
Kód:  HRAif0731
Termékszám:  8796124844
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10